Cocuk Sevgisi - Forum
Eylül 09, 2010, 05:27:13 am *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

Ana Sayfa   FORUM   Yardım Giriş Yap Kayıt  

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Kıskançlık  (Okunma Sayısı 335 defa)
senempeh
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : Ocak 25, 2010, 11:32:52 am »

Nil hanım merhaba, Genel sorunlar konusuna da yazdım ama sanırım gözünüzden kaçtı..Bir konuyla ilgili yardımınıza ihtiyacım var.Kızım 4,5 yaşında...Bizim sorunumuz Ece ile alakalı  Ece Eylül' ...
>>> YAZININ TAMAMINI OKUYABILMEK IÇIN LÜTFEN ÜYE GIRISI YAPINIZ YA DA YENI ÜYE OLUNUZ!<<<
Nil Tuncali
Administrator
Uzman Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : Ocak 27, 2010, 10:36:57 am »

Merhabalarsorularinizi okuyamadim sadece tüm soru yazan arkadaslar icin braya yazmak istedim. Birkac gün sonra sorulariniza yanit verecegim suan kolilerin arasindan  yaziyorum:) Dün tasindik birk ...
>>> YAZININ TAMAMINI OKUYABILMEK IÇIN LÜTFEN ÜYE GIRISI YAPINIZ YA DA YENI ÜYE OLUNUZ!<<<

senempeh
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : Ocak 28, 2010, 04:29:48 pm »

Kolay gelsin, güle güle oturun ...
Nil Tuncali
Administrator
Uzman Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : Ocak 29, 2010, 11:22:01 pm »

Tesekkür ederim Özellikle kiz cocuklari bu yaslarda anneye özenip anneyle yarisabiliyor. Bazi cocuk annesini örnek alip onun yaptiklarini taklit etmeye calisirken bazi cocuk da annesini kiskanabiliyor ...

senempeh
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #4 : Şubat 09, 2010, 04:51:13 pm »

çok iyi anlattınız nil hanım Elimizden geldiğince söylediklerinizi yapıyoruz ama bundan sonra daha dikkatli olmamızda fayda var sanırım. teşekkürler tekrar... ...
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

supported bynilsoftware

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.10 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!