Cocuk Sevgisi - Forum
Eylül 09, 2010, 05:14:31 am *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

Ana Sayfa   FORUM   Yardım Giriş Yap Kayıt  

Sayfa: 1 [2] 3
  Yazdır  
Gönderen Konu: 1. SINIF'a baslayan cocuklarin Anneleri varmi ?  (Okunma Sayısı 2330 defa)
ulkudeniz
Genç Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #15 : Aralık 03, 2009, 12:54:51 am »

herkeze yeniden merhaba .ben ülkü kızım asiye tuna da bu sene 1. sınıfa başladı biz istanbuldayız .Allah bütün çocuklara zihin açıklığı vede annelere sabırlar versin gerçekten 1. sınıf ne kadar  ...
>>> YAZININ TAMAMINI OKUYABILMEK IÇIN LÜTFEN ÜYE GIRISI YAPINIZ YA DA YENI ÜYE OLUNUZ!<<<

manolya
Deneyimli Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #16 : Aralık 03, 2009, 09:57:20 am »

merhaba ülkü aramiza hosgeldin. Cocuklarin motivasyonu yüksek tutmak kadar zor birsey oldugunu bende yeni kesf ediyorum. Ilk basta ödevlerini yalniz basina yaparken, son zamanlarda rehberlik etmem ger ...
>>> YAZININ TAMAMINI OKUYABILMEK IÇIN LÜTFEN ÜYE GIRISI YAPINIZ YA DA YENI ÜYE OLUNUZ!<<<
manolya
Deneyimli Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #17 : Aralık 03, 2009, 10:06:31 am »

Bu arada tabii yorgunluk sinyalleride olabilir. Bizim okulumuz yakin ve erken gelebiliyoruz ama okulda yasanan yogun bir günden sonra ve gec geldigi bir günde. Yorgun derse oturmasi Koray'i da ag ...
ulkudeniz
Genç Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #18 : Aralık 03, 2009, 12:02:36 pm »

hoşbulduk canım .asiye tunanın kardeşi 3 yaşına basacak yakında ama asiye tuna derse başladığında meriç çoktan uyumuş oluyor .evde böylebir düzen sağladık .biz ders çalışırken genelde ödevlerinikendis ...

manolya
Deneyimli Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #19 : Aralık 03, 2009, 03:21:53 pm »

Mesela bir günlük tutun hangi günler yapiyor diye? Cocuklar birden böyle hircin tepkilerin olmasi tabiikide birseylerin yolunda gitmedigin sinyalleri. Onunla konusup belki onun ne istediginide yeniden ...
« Son Düzenleme: Aralık 03, 2009, 03:30:22 pm Gönderen: manolya » Kayıtlı
ulkudeniz
Genç Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #20 : Aralık 03, 2009, 07:01:02 pm »

selam dediklerinde haklı olabilirsin ama bizim 19:30 da yatma imkanımız yok maalesef zaten öğlen okula gidiyor normalde 18:10 da okuldan geliyorlar hemen yemek yeyip dinlenmesi derse oturması  21 ...

civcivim
Uzman Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

2 kız annesi mutlu bennnnnn :)

« Yanıtla #21 : Aralık 08, 2009, 12:28:40 pm »

Selam.Uilküdeniz bana da haftada 3 gün karate ve akşam eve dönüş saati 8 çok fazla geldi, daha farklı bir plan yapabilirsiniz belki.Bizde de bebek var hemde yeni yeni yürüyen, akşam ödevlerin sadece y ...

Nil Tuncali
Administrator
Uzman Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #22 : Aralık 08, 2009, 10:31:38 pm »

Ülkü bu hircinligin nedenini bulmak icin yogun bir gözlem yapsaniz? Bu gözlemleri de kis akisa not alsaniz. Öncesinde ve sonrasinda neler oldugunu ekleseniz,Kardesi veya sizinle.Ancak ögretmeniyle bu ...

ulkudeniz
Genç Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #23 : Aralık 12, 2009, 12:47:10 am »

merhabalar biraz ara verdim kusura bakmayın ailecek gıda zahirlenmesi olduk ucuz atlattık diyebilirim .evet son gelişmeler var tabiki biraz üstüne düşmeden dışardan gözlemleme yaptım tam bişey diyemiy ...

nila
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #24 : Aralık 18, 2009, 05:21:54 pm »

Merhaba,Neden geç görmüşüm acaba bu bölümü Uğur'da bu yıl başladı okula. Önce sizleri okuyayımk. Ben de katılırım aranıza.SevgilerNilgün ...
manolya
Deneyimli Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #25 : Ocak 04, 2010, 08:12:10 pm »

Herkese yeni yillini kutuluyorum ilk basta. Ben bir hafta evde yoktum. Bu haftada Koray bir okumaya baslamis, sasirdim kaldim. O kadar hevesliki artik zor seyleri okumaya hevesi basladi ve evet türkce ...
nila
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #26 : Ocak 26, 2010, 05:03:38 pm »

Merhabalar,Hemen dönerim dedim 1 aydan fazla olmuş foruma uğramayalı. 1 Ocak 2010 Uğur'un okumayı tam söktüğümüz tarih. Her ne kadar sesleri yarıyıl tatili öncesi bitirseler de mantığını kavradık ...
manolya
Deneyimli Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #27 : Şubat 25, 2010, 07:38:21 am »

Korayda sizin anlatğınız gibi Nila, mümkünse cümle bir kelimeden olusmalı. Simdi okumayı tesfik icin okulda bir kitapcıkları var. Orada 5 kitap okuyunca yıldız vericekmis öğretmen. Ne hirsli su yıldız ...
nila
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #28 : Şubat 26, 2010, 02:06:55 pm »

Merhaba manolya,Ben Uğur'a okumayı sevdirdirmeye başladığımı düşünüyorum. Yatmadan önce çocuklara ben kitap okurdum. Artık anne sen yorulma ben okurum diyor. Kardeşi de eskiden kekeleyerek okuduğ ...
bobo
Genç Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

07.09.2006

« Yanıtla #29 : Şubat 27, 2010, 04:23:49 pm »

merhabalar yazışmalarınızı takip ediyorum her ne kadar bizim için erkende olsa..size kolaylıklar diliyorum..merak ettiğim birşey var..neden ilk önce el yazısı yazması ve okuması öğretiliyor..bende ana ...

Sayfa: 1 [2] 3
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

supported bynilsoftware

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.10 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!