Cocuk Sevgisi - Forum
Eylül 09, 2010, 05:42:35 am *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

Ana Sayfa   FORUM   Yardım Giriş Yap Kayıt  

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: acaba doğru zaman mı  (Okunma Sayısı 634 defa)
elçingülşen
Genç Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : Ağustos 24, 2009, 08:34:25 pm »

Nilciğim,Elçin 31.05.2007 doğumlu.Şu sıralar sabah kalkınca çiş diyor tuvalete gidiyoruz ve yapıyor.Akşamlarıda yatmadan önce çiş var mı anneciğim diyorum.olunca lazımlığımıza yap ...
>>> YAZININ TAMAMINI OKUYABILMEK IÇIN LÜTFEN ÜYE GIRISI YAPINIZ YA DA YENI ÜYE OLUNUZ!<<<
Nil Tuncali
Administrator
Uzman Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : Ağustos 24, 2009, 08:59:07 pm »

Sordugunda tuvalete gidiyor ve yapiyorsa arada sorabilirsin. sÜrekli cisin var mi diye cocugu biktirmak dogru degil ama tuvaleti geldiginde tuvalete gidebilecegini anlatabilirisn. Bebeklerinizi tuvale ...
>>> YAZININ TAMAMINI OKUYABILMEK IÇIN LÜTFEN ÜYE GIRISI YAPINIZ YA DA YENI ÜYE OLUNUZ!<<<

elçingülşen
Genç Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : Ocak 25, 2010, 10:04:23 am »

Merhaba Nilciğim,    Aradan tam beş ay geçmiş.Bu süre içerisinde ara ara çişine haber verdi Elçin.Hiç zorlamadım.Bir haftadır hiç bez bağlamıyoruz.Alıştırma külotu giydir ...
Nil Tuncali
Administrator
Uzman Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : Şubat 08, 2010, 01:24:10 pm »

Herseyin yolunda olmasina sevindim. Gece konusunda farkli görüsler var ben gece de ayni gündüz oldugu giib cocuk tuvaletinin geldigini hissetmedigi sürece kaldirilmasinin ise yarayacagini düsünmüyorum ...

elçingülşen
Genç Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #4 : Şubat 23, 2010, 07:21:52 am »

Nilciğim merhaba.Demek ki herşeyin bir zamanı varmış ve o zaman gelince herşey halloluyormuş.Biz tuvalet mevzusunu sonunda aştık .Artık geceleride bez bağlamıyoruz.Yatmadan ö ...
« Son Düzenleme: Şubat 23, 2010, 07:23:27 am Gönderen: elçingülşen » Kayıtlı
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

supported bynilsoftware

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.10 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!