Cocuk Sevgisi - Forum
Eylül 10, 2010, 02:32:52 am *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

Ana Sayfa   FORUM   Yardım Giriş Yap Kayıt  

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: karar veremiyorum  (Okunma Sayısı 1081 defa)
AZRA
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : Haziran 16, 2009, 12:29:35 pm »

öncelikle af buyurun bu konu hak. hala yazdığım için konu şu:kızım azrayı başlayacağı okulamı yoksa kreşin 6 yaş grubunamı yazdırmak. tam kararımı veriyorum pat söylenenler düşünceler  acaba deyi ...
>>> YAZININ TAMAMINI OKUYABILMEK IÇIN LÜTFEN ÜYE GIRISI YAPINIZ YA DA YENI ÜYE OLUNUZ!<<<
Nil Tuncali
Administrator
Uzman Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : Haziran 16, 2009, 09:18:18 pm »

"Yemekti kuraldi sarkilardi derken" diyen kisinin bir psikolog olmasi cok sasirtici.GErcek düsüncesinin böyle olmadigini umuyorum ben cünkü okul öncesi egitimde "sarkilar kurallar, vs.& ...
>>> YAZININ TAMAMINI OKUYABILMEK IÇIN LÜTFEN ÜYE GIRISI YAPINIZ YA DA YENI ÜYE OLUNUZ!<<<

AZRA
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : Haziran 17, 2009, 09:15:51 am »

ilgi ve anlayışınız için teşekkür ederim fikirleriniz doğrultusunda sağlıklı karara varacağımızdan eminin.   tekrar teşekkürler. kararımı verince size neticeyi anlatacağımsevgi ve selamlarım ...
AZRA
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : Ekim 26, 2009, 03:09:18 pm »

sevgili nil hanım azrayı nihayetinde ana okulun a yazdık.  hiç bir problem yaşamadık .. oh ne güzel derken haftasonu ben servisle gitmeyeceğim beni siz alın diye hüngür hüngür ağladı. azranın oku ...
Nil Tuncali
Administrator
Uzman Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #4 : Ekim 29, 2009, 09:50:58 pm »

Merhaba Hatice Hanimservis calisanlariyla konusabildiniz mi? Tutarli kalmaniz cok iyi ancak gercekten bir sorun olup olmadiigni da anlamak gerekiyor.Umarim sorunu cözebilmissinizdir.Sevgi ve selamlar ...

AZRA
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #5 : Kasım 04, 2009, 12:59:33 pm »

selam nil hanım ;servisle konuşunca ortamında farklılık göremedim sonra azra bana servis şöförü hakan abinin elinde  yara olduğunu ve bu yaradan çok korktuğunu kırmızı et çıkıntısı gibi olduğunu ...
Nil Tuncali
Administrator
Uzman Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #6 : Kasım 11, 2009, 11:09:17 pm »

Merhaba Hatice Hanim,kizinizin okula gitmek istememesinin üstünde durmamanizi öneririm. anlattiklariniza göre aslinda severek gidiyor ama siz süreklis eviyor musun mutlu musun bugün gitse mi gitmese m ...

AZRA
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #7 : Kasım 12, 2009, 01:26:49 pm »

teşekkürler   nil hanım dediğiniz  gibi. o kendince mutlu  .her çocuk gibi sadece isteği anne babasıyla daha çok vakit geçirmek. bende  elimden geldiğince ilgili olmaya çalışı ...
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

supported bynilsoftware

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.10 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!