Cocuk Sevgisi - Forum
Eylül 10, 2010, 02:35:49 am *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

Ana Sayfa   FORUM   Yardım Giriş Yap Kayıt  

Sayfa: 1 ... 573 574 [575] 576 577 ... 591
  Yazdır  
Gönderen Konu: kestane kebap yemesi sevap  (Okunma Sayısı 165571 defa)
Hedos
Bilge Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8610 : Ocak 18, 2010, 12:24:35 pm »

slmmmmmmmmablacigim kolay gelsin tasinmak zor birde üc cocukla allahim yardimcin olsun...ablacigim girdigimde kolacan ederiz buralari merak etme;)arkadaslar nerelerdesinizzzzzzzzzzz ...
>>> YAZININ TAMAMINI OKUYABILMEK IÇIN LÜTFEN ÜYE GIRISI YAPINIZ YA DA YENI ÜYE OLUNUZ!<<<

elçingülşen
Genç Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8611 : Ocak 19, 2010, 07:14:43 am »

Günaydın Çocuk Sevgisi Ailem...    Arkadaşlar büyük bir aradan sonra burdayım.Uzun bir hastalık dönemi geçirdim.Gripal bir durum.Şuan tam da geçmedi hala öksürüyorum.Tam ben dü ...
>>> YAZININ TAMAMINI OKUYABILMEK IÇIN LÜTFEN ÜYE GIRISI YAPINIZ YA DA YENI ÜYE OLUNUZ!<<<
yaspek
Deneyimli Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8612 : Ocak 19, 2010, 01:22:35 pm »

bir selamda bendenherkes iyi gibi ama ses yokbende iş güç derken zamanla yarışıyorum,cok hızlı geldi 2010 vede cok cabuk geciyor ocak ayı bitiyor anlamadım ben yauwwnilcim kolay gelsin,cok kolaY DEGİL ...
Hedos
Bilge Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8613 : Ocak 19, 2010, 02:56:59 pm »

slmmmmmmmmmmmmmmmmmgülsencigim gecmis olsun canim...biz iyiyiz:)adalet ablam nerelerde bilen varmiiii ...

adamet
Deneyimli Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mutluluk veren mutluluk alir

« Yanıtla #8614 : Ocak 20, 2010, 07:29:23 pm »

Burdayim Hedosum... ama haftada dört gün dörder saat calisiyorum artik ama bana cok geliyor ki cok yoruluyorum. Bir de oglanlarin dersleri beni cok oyaliyor, cok yogunlar bu aralar, malum yakinda karn ...
Nil Tuncali
Administrator
Uzman Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8615 : Ocak 21, 2010, 10:24:47 pm »

Evet tasinma zor ama aslinda hem tasindigimiz evi hem de ciktigimiz evi tamir etmek zorunda olmak daha zor.Ka gündür sabah erkenden aksam gec saatlere kadar yeni evdeyiz. Büyük bir bölümü bitti.Sali t ...

bobo
Genç Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

07.09.2006

« Yanıtla #8616 : Ocak 22, 2010, 07:35:28 am »

günaydınlar....bu sabah azıcık geç kalmışız, apar topar kızı hazırlayıp servise yetiştirdim..dışarı bi çıktık ki günlerdir çocuğumun özlemle sayıkladığı kar....!!! bayağıda tutacak gibi gözüküyor....v ...

Hedos
Bilge Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8617 : Ocak 22, 2010, 11:12:54 am »

günaydinnnnnnnnnnnnnnnnnablacigim insallah biran önce arkanda birakirsin tasinma isini...ablammmmmm hayirliu olsuin yeni isin ...

elçingülşen
Genç Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8618 : Ocak 25, 2010, 09:52:44 am »

Günaydın arkadaşlar...Geçmiş olsun dilekleriniz için Hediye,Adalet ve Nilciğim teşekkürler...Tam düzeldim.Artık gayet iyiyim...Herkese güzel bir hafta diliyorum... ...
bobo
Genç Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

07.09.2006

« Yanıtla #8619 : Ocak 28, 2010, 09:11:51 pm »

selamlar..umarım herkes iyidir...hastalara şifa, ev taşıyanlara güç kuvvet diliyorum.... ...

elçingülşen
Genç Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8620 : Ocak 29, 2010, 09:02:15 am »

Günaydın.hayırlı cumalar arkadaşlar...Buralarda kimsecikler yok.çok boşlamışsınız arkadaşlar...Nerelerdesiniz... ...
Nil Tuncali
Administrator
Uzman Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8621 : Ocak 29, 2010, 11:35:31 pm »

Merhabalar, evet sonunda tasindik.Daha yapacak cok is var ama olsun yen evimizdeyiz artik.Eski evi de tamir etmemiz lazim ama daha 2 ay o evde bize ait o nedenle yavas yavas yapariz.Yeni evimiz b ...

yurdanur yudum
Genç Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

TANRIYI GÜLDÜRMEK İSTİYORSAN PLANLARINDAN BAHSET

Site
« Yanıtla #8622 : Ocak 30, 2010, 05:07:50 pm »

HERKESE IYI HAFTA FIRSAT BULDUKCA SOLUGU BURDA ALIYORUM UMARIM HEPINIZ IYISINIZDIR NILCIM YENI EVIN HAYIRLI UGURLU OLSUN BIZDE NIYET ETTIK TASINALIM DIYE AMA ISTEDIGIMIZ EV TUTULMUS BIZ GIDENE HADAR C ...

İNSANOĞLU SÖYLEDİKLERİNİN ESİRİ SOYLEMEDİKLERİNİN EFENDİSİDİR
Hedos
Bilge Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8623 : Ocak 30, 2010, 05:20:09 pm »

slmmmmmmmmmmmmmmmmmablacigim gözün aydinnnnnnnnnn cici evine tasinmisinnnnnnnnbiz cok sükür iyiyizzzzzzzzzzzzzzzz ...

bobo
Genç Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

07.09.2006

« Yanıtla #8624 : Şubat 02, 2010, 07:47:41 am »

günaydınlar...Nil hadi geçmiş olsun, tantanalı kısım atlatıldı şimdi ince işler kalmıştır herhalde..e onlarda yavaş yavaş...bende yeni  eve taşınırken, eski evin temizliğine, onarımına daha çok ö ...

Sayfa: 1 ... 573 574 [575] 576 577 ... 591
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

supported bynilsoftware

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.10 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!