Cocuk Sevgisi - Forum
Eylül 10, 2010, 03:18:17 am *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

Ana Sayfa   FORUM   Yardım Giriş Yap Kayıt  

Sayfa: 1 ... 580 581 [582] 583 584 ... 591
  Yazdır  
Gönderen Konu: kestane kebap yemesi sevap  (Okunma Sayısı 165575 defa)
Nil Tuncali
Administrator
Uzman Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8715 : Mayıs 03, 2010, 10:00:21 pm »

BEnden de herkese iyi geceler:) ...
>>> YAZININ TAMAMINI OKUYABILMEK IÇIN LÜTFEN ÜYE GIRISI YAPINIZ YA DA YENI ÜYE OLUNUZ!<<<

yaseminx81
Genç Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8716 : Mayıs 07, 2010, 06:42:54 pm »

YaSaSiN CuMaaaaaa  Ay nasil bi sevindirikim , ne guzel birgun... Yarin uyuyabilecegini bilmek ne degisilmez bir duygu...  ve su karsimda duran ütülenmesi gereken camasirlar manzarasi hic y ...
>>> YAZININ TAMAMINI OKUYABILMEK IÇIN LÜTFEN ÜYE GIRISI YAPINIZ YA DA YENI ÜYE OLUNUZ!<<<

Nil Tuncali
Administrator
Uzman Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8717 : Mayıs 08, 2010, 08:31:09 pm »

Ütüyü hicccc sevmem Yasemin benden medet umma gelemem.Daha nemliyken cocuklarin kiyafetlerini söyleee sivazlaya sivazlaya katliyorum ütülenmis gibi oluyor. ...
« Son Düzenleme: Mayıs 08, 2010, 08:31:37 pm Gönderen: Nil Tuncali » Kayıtlı

Hedos
Bilge Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8718 : Mayıs 09, 2010, 09:50:21 pm »

iyyyyy ütü müüüüüü nefret ederimmmm...benim adam basliyor yine sabahlari birer birer ütülemeye benim ütü sepetim dolmus tasiyor yani benden de fayda yok yasemincigim ...

yaseminx81
Genç Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8719 : Mayıs 10, 2010, 05:05:17 am »

Korkmayin  arkadaslar ben ütüleri bitireli bi hayli zaman oldu. Hatta yenileri beklemede..  ...

adamet
Deneyimli Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mutluluk veren mutluluk alir

« Yanıtla #8720 : Mayıs 10, 2010, 10:35:45 pm »

Ben de biraz yaptim ama hala var, yani biktim artik ütüden valla. Benim esim otobüs söförü, her gün de ütülü gömlek giymek zorunda, iyyyyy artik bikkinlik geldi.... ...
Hedos
Bilge Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8721 : Mayıs 11, 2010, 07:33:44 am »

günaydinnnnnnn...benim ütüm hic eksik olmuyor esim kuaför o yüzden hergün gömlöek giyiyor cünkü kazak giydigi zaman aralarina kil giriyormus mecburen hergün degistiriyor ne camasir nede ütü eksik oluy ...

yurdanur yudum
Genç Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

TANRIYI GÜLDÜRMEK İSTİYORSAN PLANLARINDAN BAHSET

Site
« Yanıtla #8722 : Mayıs 11, 2010, 12:26:03 pm »

vallaha ben sevıyorum utu yapmayı ama vaktım yok yapmak ıcın sagolsun kayınvalıdem tektek hepsını benım ıcın utuluyor konu acılmısken benım esımde oto tamırcısı aman sagolsun oda hergun evden sı ...

İNSANOĞLU SÖYLEDİKLERİNİN ESİRİ SOYLEMEDİKLERİNİN EFENDİSİDİR
yaseminx81
Genç Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8723 : Mayıs 11, 2010, 01:29:44 pm »

Ne ütüymüs ... Meger herkez pek bi yaraliymis bu konuda. Pardon hanimlar , bilsem acmazdim konuyu  ...

Nil Tuncali
Administrator
Uzman Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8724 : Mayıs 11, 2010, 07:53:51 pm »

Sonra yine gelecegim de Yudum u görünce yazmadan cikamadim. Yudum annem Sila´nin anneler gününde  O na cicek getrmesine cok duygulanmais ve mutlu olmus. Aradigimda hemen söyledi Sila bana cicek ...

Nil Tuncali
Administrator
Uzman Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8725 : Mayıs 12, 2010, 10:12:09 pm »

Merhabalar,herkes ütüden dertli Umarim herkes iyidir. Yarin 4 günlügüne Nürnberg´e gidiyoruz laptopumu alacagim ama girebilir miyim bilmiyorum.Yarin bizim bizdiklarin dogumgünü, biraz degisiklik olsun ...

adamet
Deneyimli Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8726 : Mayıs 13, 2010, 01:04:30 pm »

Bugün benim de esimin dogumgünü, demek senin ufakliklarla ayni gün. Ama garibim ise gitti, ben de evde olur saniyordum. Neyse, sabah güzel bir kahvalti hazirladik ona, masada gül, mumlar falan, hosuna ...
yurdanur yudum
Genç Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

TANRIYI GÜLDÜRMEK İSTİYORSAN PLANLARINDAN BAHSET

Site
« Yanıtla #8727 : Mayıs 13, 2010, 01:51:27 pm »

nılcım anneler gununde muhakkak sıla babasıyla sabah erkenden alısverıse gıderler klasık ama bu sene babacım ben nazıfe teyzemınde anneler gununu kutlamak ıstıyorum demıs ve beraber cıce ...

İNSANOĞLU SÖYLEDİKLERİNİN ESİRİ SOYLEMEDİKLERİNİN EFENDİSİDİR
adamet
Deneyimli Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8728 : Mayıs 21, 2010, 07:16:26 pm »

Nerelerdesiniz hanimlaaarrrr??  Bugün okullar tatile girdi, iki hafta evde benim oglanlar. Pazartesi esim Türkiyeye ucuyor, babasi rahatsiz, onu ziyarete gidiyor, biz malesef bu yil gidemiyoruz&n ...
yaseminx81
Genç Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8729 : Mayıs 21, 2010, 11:02:18 pm »

Valla ben burdayim  Bakip bakip cikiyorum hergün... Hastayim birazcik ben  Gecmek bilmiyoooor deli olucam. Bu guzel havalar saolsun  Tatil falan yok bizde , buralardayiz. Zaten Umut u ...

Sayfa: 1 ... 580 581 [582] 583 584 ... 591
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

supported bynilsoftware

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.10 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!