Cocuk Sevgisi - Forum
Eylül 10, 2010, 02:34:50 am *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

Ana Sayfa   FORUM   Yardım Giriş Yap Kayıt  

Sayfa: [1] 2 3 ... 591
  Yazdır  
Gönderen Konu: kestane kebap yemesi sevap  (Okunma Sayısı 165570 defa)
siboş
Deneyimli Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : Ocak 22, 2007, 04:01:07 pm »

selam arkadaşlar, farklı topik altında arkadaşlarla başka sohbetlere dalınca böyle bir başlık atmak gereği hasıl oldu. Efenim ben Sibel, bazılarınızın tanıdığı üzere Karya adında 10 aylık bir kızım va ...
>>> YAZININ TAMAMINI OKUYABILMEK IÇIN LÜTFEN ÜYE GIRISI YAPINIZ YA DA YENI ÜYE OLUNUZ!<<<

taze resimler geldi hanııım url=http://tickers.families.com][/url][/img][/url]
gülcan
Uzman Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

oğlum,canım,sensiz yarımdım,seninle tamamlandım

« Yanıtla #1 : Ocak 23, 2007, 06:41:29 am »

sibelcim geçmiş olsun canım çok. inşallah ablanın iyi haberlerini verirsin bugün zaten stresliymişsin dün buda amirine patlamış sanırsam  karya daha küçük ara sıra yapacak bunu fazla üzülme dice ...
>>> YAZININ TAMAMINI OKUYABILMEK IÇIN LÜTFEN ÜYE GIRISI YAPINIZ YA DA YENI ÜYE OLUNUZ!<<<

dilebenden
Genç Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : Ocak 23, 2007, 08:34:38 am »

merhaba arkadaşlar,ben geldim tekrar geçmiş olsun. Karya'ya gelince çalışan anneleriz biz maalesef alışmak zorundayız. Bartu da her sabah yapışır kıyafetime bırakmak istemez. Bir şekilde kaçıyor ...
siboş
Deneyimli Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : Ocak 23, 2007, 08:44:11 am »

Sağol Gülcancım, ablamın durumu iyi çok şükür, atlattı durumu,ben çok üzüldüm ama. Amiri sorarsan haklısın ama birikmişlerde vardı, patladım artık. Demek akupunktur işi tamam, size kolay gelsin.Akupun ...

gülcan
Uzman Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #4 : Ocak 23, 2007, 08:48:46 am »

hoşgeldin canım (ya bi adını yazarmısın lütfen bilmiyorumda  ) ay o lahana çorbasını bende denemiştim iğrenç ötesinin ötesi bişey o ya  çok kararlıyım ya gidicem kesin akapunktura bakalım b ...

dilebenden
Genç Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #5 : Ocak 23, 2007, 09:01:20 am »

Dilek canım ismim. Bu arada ara bakalım fiyatları neymiş bana bilgi verrirsen sevinirim bende Denizlide araştırayım. ...
dilebenden
Genç Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #6 : Ocak 23, 2007, 09:05:47 am »

Havamı güzel siz Denizli'yi görseniz 2 gündür 17 derece ama beni çok endişelendiriyor bu kadar sıcak olması. Güzel bir dünya bırakamayacağız çocuklarımıza. Siboş Bartuya annem bakıyor. Benden da ...
gülcan
Uzman Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #7 : Ocak 23, 2007, 09:07:35 am »

tamam dilekçim haber veririm ama ofisin boş olması lazım sıkılırım ben şimdi milletin yanında konuşmaya  ...

gülcan
Uzman Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8 : Ocak 23, 2007, 09:10:21 am »

ah sibel canım görmemişim mesajını özür. çok sevindim ablanın iyi olmasına tekrar geçmiş olsun. benim oğluşuma babannesi ve dedesi bakıyor. bu aralar halası evde ünv. tatil oldu onların oda ilgileniyo ...

siboş
Deneyimli Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #9 : Ocak 24, 2007, 10:18:55 am »

günaydın kızlar,bugün depresif hallerimden sıyrılmış durumdayım, arızası tutan varsa ben yardımcı olabilirim havalar gerçekten süper gidiyor bende dün evde olduğum için fırsattan istifade bir arkadaş ...

gülcan
Uzman Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #10 : Ocak 24, 2007, 10:23:31 am »

dilekçim akapunktur olayını sordum arkadaşım. bu ay kampanyası olan bi yer buldum cumartesiye randevu aldım ama hala acabalarım var kendime çok pintiyimdir c.tesiye kadar diyet yapmayı denicem dayanır ...

gülcan
Uzman Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #11 : Ocak 24, 2007, 10:31:41 am »

sibelcim kayınvalidem baktığı için mesela gözüm arkada kalmıyo hiç ay kızarmı bağırırmı hırpalarmı endişem yok çünkü onlarda çok seviyolar haliti ama daha başka biçok problem yaşıyorum mesela yemek ol ...

siboş
Deneyimli Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #12 : Ocak 24, 2007, 11:51:44 am »

canım haklısın aslında duyduğum kadarıyla kendi annesine dahi bu konuda söz söyleyemeyenler var, yada söyleyince kötü olanlar, bende bakıcıya tanıdık aracılığıyla bulduğum için güveniyorum, fena gitmi ...

dilebenden
Genç Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #13 : Ocak 29, 2007, 12:53:23 pm »

gülcancım teşekkür ederim bilgi verdiğin için bende soracağım ama benim 2 kilo 2 günde gitti. Bartu çok ateşlendi doktoruna götürdüm eve geldik 2 gün sonra dahada kötüleşti. balgam boğazını tıkıyor ne ...
gülcan
Uzman Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #14 : Ocak 30, 2007, 07:54:26 am »

dilek halitte küçükken bronşit olmuştu daha 2-3 aylıktı oda emerken öğürürdü tabi onlar balgam çıkarmasını bilmiyolar daha halit uyuyamıyodu bile tıkanıyodu sabaha kudar kucağımızda dik tutarak uyutuy ...

Sayfa: [1] 2 3 ... 591
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

supported bynilsoftware

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.10 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!