Cocuk Sevgisi - Forum
Eylül 10, 2010, 02:28:21 am *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

Ana Sayfa   FORUM   Yardım Giriş Yap Kayıt  

Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6 7
  Yazdır  
Gönderen Konu: CSKK ikinci tur....  (Okunma Sayısı 9670 defa)
civcivim
Uzman Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

2 kız annesi mutlu bennnnnn :)

« Yanıtla #45 : Aralık 10, 2009, 11:57:29 am »

Bizde varız!!!!Nil 7 yaşZeynep Naz 1 yaş 1 ay  Fehime'ciğim ellerine sağlık. ...
>>> YAZININ TAMAMINI OKUYABILMEK IÇIN LÜTFEN ÜYE GIRISI YAPINIZ YA DA YENI ÜYE OLUNUZ!<<<

adamet
Deneyimli Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mutluluk veren mutluluk alir

« Yanıtla #46 : Aralık 10, 2009, 12:08:22 pm »

Digdemcim ellerine saglik. Ben de katilmak isterdim ama benim oglanlarin katilmak istemeyecegini biliyorum. O nedenle sizleri izlemek de benim icin bir zevk, ya da bekleyin ben bir tane kiz dogurayim ...
>>> YAZININ TAMAMINI OKUYABILMEK IÇIN LÜTFEN ÜYE GIRISI YAPINIZ YA DA YENI ÜYE OLUNUZ!<<<
fbr05
Deneyimli Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #47 : Aralık 10, 2009, 02:41:47 pm »

beğendiğinize sevindim, nilüfer sen isimleri karıştırdın galiba ablacım e doğur bi tane daha, ya da istersen sen kendini yaz ben de kendimi yazayım olmadı seninle mektuplaşalım haklısın senin yakışıkl ...
yaspek
Deneyimli Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #48 : Aralık 11, 2009, 08:55:19 pm »

bizde geldik.bizide ekleyebilirmisiniz?daha önceki turda eglenceli idi.aysenaz 3 yasında ahmet 8 yasında  istanbuldan katılıyoruz. ...
Nil Tuncali
Administrator
Uzman Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #49 : Aralık 12, 2009, 12:15:06 am »

Burcu´cum mektuplarin yanitlarini hemen ertesi günlerde yazmak resimler yazmak postaya yollamak kolay deegil acikcasi bizim mektup arkadasimiz da bizi böyle kabul edecek biz de aksatiriz eminim.Tuana ...

zeymus2006
Genç Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #50 : Aralık 14, 2009, 12:11:07 pm »

merhaba ,bizde katılmak istiyoruz. Ahmet Emre 3 yaşında oldu artık mektup arkadaşlığınıda kavrayacaktır. ...

fbr05
Deneyimli Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #51 : Aralık 14, 2009, 01:31:22 pm »

hoşgeldin yasemin, hoşgeldin zeynep, elbette ekleriz. çok ta seviniriz katılımınıza. hemen yeni listeyi hazırlayıp ekleyim. sevgiler... ...
fbr05
Deneyimli Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #52 : Aralık 14, 2009, 01:59:11 pm »

listemiz çocuksevgisi.com gururla sunar... ...
Nil Tuncali
Administrator
Uzman Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #53 : Aralık 14, 2009, 10:30:35 pm »

Ellerine saglik Digdem.Merak ediyorum bakalim Tunay´da Timur Timur´a da Tunay cikacak mi mektup arkadasi olarak:) ...

fbr05
Deneyimli Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #54 : Aralık 15, 2009, 08:01:07 am »

hahahaha ilahi ablacım valla ben o ihtimali hiç düşünmemiştim, olur olur ...
zeymus2006
Genç Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #55 : Aralık 16, 2009, 12:59:13 pm »

Ahmet Emreyide eklediğiniz için çok teşekkür ederiz. Biz Sivas ta yaşıyoruzaklınızda soru işareti kalmasın  eşleştirme ne zaman yapılacak acaba sevgiler... ...

can
Genç Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #56 : Aralık 16, 2009, 01:35:32 pm »

ismim Hatice,mesajın altında yazıyor olmalı eşleştirme ne zaman yapılacak bir de mektuplaşma nasıl olacak? örnekle anlatır mısınız ...

HATICE AKGUN KILIMCI ve KUZUSU CAN (31.08.2006)
fbr05
Deneyimli Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #57 : Aralık 16, 2009, 02:44:07 pm »

merhaba hatice, merhaba zeynep, yoğun çalışan arkadaşlarımız olması nedeniyle ve de onların foruma bizim kadar sık uğrayamaması nedeniyle önümüzdeki hafta da katılım olma ihtimaline karşı beklemeyi dü ...
Nil Tuncali
Administrator
Uzman Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #58 : Aralık 20, 2009, 01:32:17 pm »

Digdem´cim ve tabi diger arkadaslar, eslestirme cekilisini km yapacak?KAtilmayan bir arkadasimizin yapmasi iyi olur aslinda.Ne dersiniz? ...

fbr05
Deneyimli Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #59 : Aralık 20, 2009, 02:14:06 pm »

olur nil abla mesela adalet abla olabilir zamanını da belirleyelim nil abla ve diğer arkadaşlar önümüzdeki cuma uygunmu? ...
Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6 7
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

supported bynilsoftware

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.10 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!