Cocuk Sevgisi - Forum
Eylül 10, 2010, 02:31:53 am *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

Ana Sayfa   FORUM   Yardım Giriş Yap Kayıt  

Sayfa: 1 ... 10 11 [12]
  Yazdır  
Gönderen Konu: CSKK Böyle Başladı..İlk Eşleştirme  (Okunma Sayısı 10978 defa)
iremnaz
Deneyimli Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #165 : Aralık 25, 2007, 12:53:05 pm »

bende malesef takip edemedim cekilisi elifede ahmet emre cikmis merhaba ahmet emre kardesimiz ve zeyneb.birbirimizi pek tanimasakta cok sevindik yinede insallah birbirimizi daha yakin tanir ve güzel ...
>>> YAZININ TAMAMINI OKUYABILMEK IÇIN LÜTFEN ÜYE GIRISI YAPINIZ YA DA YENI ÜYE OLUNUZ!<<<

rainfree
Genç Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

SİBEL & SİMAY---05/09/2006

« Yanıtla #166 : Aralık 25, 2007, 01:07:37 pm »

emeği geçen herkese çok teşekkürler.biz de Tuana'ya kocaman bir merhaba diyip onu kocaman öpüyoruz.  ...
>>> YAZININ TAMAMINI OKUYABILMEK IÇIN LÜTFEN ÜYE GIRISI YAPINIZ YA DA YENI ÜYE OLUNUZ!<<<

manolya
Deneyimli Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #167 : Aralık 25, 2007, 02:00:20 pm »

sanirim bir forumda bir ilk gercelesti, bütün emegi gecenlere tesekkür ediyoruz.Suzidil kardesimizede burdan kocaman merhaba ve öpücükler yoluyoruzEla kardesimizi zaten yakindan takip ediyorduk, onada ...
AYSUUUUUNN
Genç Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #168 : Aralık 25, 2007, 05:59:42 pm »

ayy çekilşi takip edemedim ama çok sveindim . yaseminciğimle zaten görüşmüştük ayşenazımı fıstığımı da çok seviyorum cnm benim. iNŞALLAH DAHA YAKINDAN GÖRÜŞECEĞİZ ARTIK.Emeği geçen herkese çok teşekkü ...

ETVO
Deneyimli Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

V I S I O N 2 0 1 2

Site
« Yanıtla #169 : Aralık 25, 2007, 06:00:35 pm »

Cekilise Canli katilamadigim icin cok üzgünüm. Ama inanin cok gecerli mazeretlerimiz vardi. Emegi gecen herkese cok ama cok tesekkürler. Tüm cocuksevgisi kardeslerine ve özellikle de kendi kardeslerim ...
waterlili
Deneyimli Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #170 : Aralık 27, 2007, 05:07:26 pm »

bende simdi ögrendim... Abdullah bey'in özel mesajiyla haberim oldu... evde hala internet baglantimiz yok, sözde haftasonu baglanacakmis...Selin ve Ela birbirlerine cok yakinlar, Eda ve Zeliha� ...

Nilüfer Saner& Eda& Ela
sen gülünce ben cok seviniyorum (Eda)
D.Toyran
Deneyimli Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #171 : Aralık 28, 2007, 10:14:56 pm »

Herkese sevgiler,Aşkefza ya öpücükler ...

Devrim 05/03/1973
Arhan  12/02/2006
SiBeL1981
Bilge Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

VISION 2012 / COCUKLARIMIZ OKUYACAK!!!!!!!!!!!!!

Site
« Yanıtla #172 : Ocak 08, 2008, 11:12:55 am »

Bizler bulduk cocuksevgisi mektup kardeslerimizi. Cok mutluyuz. Bir ömür boyu sürmesini diliyoruz burda ilk adimlari atilan güzel dostluklarin.Daha nice nice cocuksevgisi kardesleri birbirini bulur in ...

Karizmatik S-A-M S-A-M Karizmatik

Secim senin! kirmizi mi mavi mi?

Hayallerine sahip çık!!!

yaspek
Deneyimli Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #173 : Ocak 08, 2008, 11:35:33 pm »

emegi gecen herkese tesekkürler önceliklecok güzel bir baslangıc olduaysuncum efeyi görmeyede geliriz ayşenazla cok sevindim,ve aral beyyy ahmet cok sevindi,feyzacım insallah görüşmekte nasip olur.mek ...
AYSUUUUUNN
Genç Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #174 : Şubat 01, 2008, 06:23:32 pm »

yasemincim her zaman bekleriz cnm.Bir türlü görüşüpte haberleşemdik. Sanırım ikimizde nete çok fazla giremiyoruz. Ama tel numaran varya görüşelimde şu sömestr tatilinde kardeşleri tanıştıralım bari ne ...

zeymus2006
Genç Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #175 : Şubat 15, 2008, 07:26:33 pm »

Alıntı sahibi: iremnaz üzerinde Aralık 25, 2007, 12:53:05 pmbende malesef takip edemedim cekilisi elifede ahmet emre ...

ada mercan
Genç Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

güzellerim ballı kızım ve mis kokulum

« Yanıtla #176 : Şubat 29, 2008, 11:06:16 am »

bizde varız adoş bi kardeşi olcak diye çok seviniyoo ...

ada mercan
Genç Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

güzellerim ballı kızım ve mis kokulum

« Yanıtla #177 : Şubat 29, 2008, 11:09:58 am »

en yakın zaman da çsk oluruz bizde inşallah ...
« Son Düzenleme: Şubat 29, 2008, 11:11:00 am Gönderen: ada mercan » Kayıtlı

Sayfa: 1 ... 10 11 [12]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

supported bynilsoftware

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.10 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!