Cocuk Sevgisi - Forum
Eylül 04, 2010, 01:00:18 pm *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

Ana Sayfa   FORUM   Yardım Giriş Yap Kayıt  

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: PARMAK EMME  (Okunma Sayısı 1145 defa)
B.Dümrek
Deneyimli Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Güzel Prenseslerim

« : Şubat 18, 2007, 02:50:54 pm »

7,5 aylık kızım elif hiç durmadan baş parmağını emiyor.Çok huysuz bir bebek olduğu için sadece parmağını emdiğinde durduğundan, ve doktor emsin önemli değil dediğinden dolayı pek üstüne gitmedim. Faka ...
>>> YAZININ TAMAMINI OKUYABILMEK IÇIN LÜTFEN ÜYE GIRISI YAPINIZ YA DA YENI ÜYE OLUNUZ!<<<

EBUŞ
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : Mart 13, 2007, 02:54:28 pm »

Bırakın emsin bence benim kızım henüz 3 bucuk aylık ellerini parmağını emiyor oda doktorumuz "bırak elleme müdahale etme emsin bu hareket bebeklerin doğasında var" dedi  yeğenim ise 1,5 ...
>>> YAZININ TAMAMINI OKUYABILMEK IÇIN LÜTFEN ÜYE GIRISI YAPINIZ YA DA YENI ÜYE OLUNUZ!<<<

Kayra Meyra
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : Mart 13, 2007, 03:20:13 pm »

diger internet sitesinden buldugum parmak emmekle ilgili."Eğer parmak emme 4-5 yaşından sonra devam ederse (yada kalıcı dişlerin görülmeye başladığı zaman) tedavi edilmesi gerekir. Tedavide genel ...

Avusturyadan Arzu
B.Dümrek
Deneyimli Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Güzel Prenseslerim

« Yanıtla #3 : Mart 14, 2007, 07:20:31 am »

Teşekkürler arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için.Zaten artık bizde ellemiyoruz kendi haline bıraktık ama inşallah çabuk bırakır. ...

serapp
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

biricik yavrum

« Yanıtla #4 : Nisan 19, 2007, 10:19:49 am »

Benim oglumda 2 ay once parmak emiyordu ama biraz ugrasimdan sonra biraktirdim cok sukur simdi emmiyor,Cunku 1  yada  en fazla 1,5 yasina kadar bence ,cunku 3 yasinda kindergarte basliyor ve ...

rainfree
Genç Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

SİBEL & SİMAY---05/09/2006

« Yanıtla #5 : Nisan 27, 2007, 02:23:18 pm »

benim de kızım 8 aylık. parmak emiyor. ama hiç karışmıyorum. bizim doktorumuz da müdahale etmeyin demişti. ayrıca internette okuduğuma göre de parmak emen bebekler için: "parmağını emdiğine sevin ...

asyaecrin
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #6 : Nisan 04, 2010, 09:47:09 pm »

kuzenim de suan 1,5 yasinda ve oda parmagini emiyormus eldiven takmislar eline ve emmeyi birakmis bi deneyin ...
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

supported bynilsoftware

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.10 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!