Cocuk Sevgisi - Forum
Eylül 10, 2010, 03:09:20 am *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

Ana Sayfa   FORUM   Yardım Giriş Yap Kayıt  

Sayfa: 1 ... 575 576 [577] 578 579 ... 591
  Yazdır  
Gönderen Konu: kestane kebap yemesi sevap  (Okunma Sayısı 165574 defa)
elçingülşen
Genç Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8640 : Şubat 22, 2010, 07:27:32 am »

Başta Nil,Hediye,Adalet,Yudum,Sibel,Fehime,Diğdem,Nilüfer ve ismini sayamadığım arkadaşlar nerelerdesiniz.Buraları boşladınız.Hadi herkesi bekliyoruz.Hepinize güzel bir hafta diliyo ...
>>> YAZININ TAMAMINI OKUYABILMEK IÇIN LÜTFEN ÜYE GIRISI YAPINIZ YA DA YENI ÜYE OLUNUZ!<<<
« Son Düzenleme: Şubat 22, 2010, 07:28:32 am Gönderen: elçingülşen » Kayıtlı
Nil Tuncali
Administrator
Uzman Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8641 : Şubat 22, 2010, 10:55:48 pm »

Merhaba,burayi boslamadim ama hala zaman bulamiyorum malesef.Aksamlari pc de olsam bile ancak gazetelere bakabiliyorum. Bugün de is ile iglili bir toplantim vardi sabah cok erken kalkip cocuklari okul ...
>>> YAZININ TAMAMINI OKUYABILMEK IÇIN LÜTFEN ÜYE GIRISI YAPINIZ YA DA YENI ÜYE OLUNUZ!<<<

bobo
Genç Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

07.09.2006

« Yanıtla #8642 : Şubat 23, 2010, 02:20:06 pm »

tamam Nil, ayıca oraya daha düzgün bir dille yazarım aslında daha iyi olur..hani buraya yazıyordum ki hem diğer arkadaşlarda kendi deneyimlerinden bahsetsinler hemde sen profesyonel yaklaşımınla durum ...

adamet
Deneyimli Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mutluluk veren mutluluk alir

« Yanıtla #8643 : Şubat 24, 2010, 01:33:42 pm »

Arkadaslar, hic bir yere gitmedim, ben burdayim  yanliz bu aralar biraz yogundum, oglum Burak 14 yasina girdi, gecen hafta onun dogumgünü vardi, hafta sonu misafir geldi v.s. derken, günlerin na ...
Hedos
Bilge Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8644 : Şubat 26, 2010, 10:45:38 pm »

slmmmmbende buralardayim... bende ne yaptigimi bilmyiorum yogunluktan.. ufakligim kocaman oldu bugün tam 6aylik...öyle yoruyorlar ki beni ama tatli yorgunluk.. sabah pc yi actim sonra inanirmisiniz a ...
« Son Düzenleme: Şubat 26, 2010, 10:53:11 pm Gönderen: Hedos » Kayıtlı

bobo
Genç Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

07.09.2006

« Yanıtla #8645 : Şubat 27, 2010, 04:42:13 pm »

teşekkür ederim Hediyecim...ama resmi göremedim...aaaa şimdi yanıt gönder kısmında gördüm..aa ne acayip ilk defa böyle oluyor...neyse umarım bizimde böyle güzel fotolarımız olur..evet Adalet biraz olu ...

Hedos
Bilge Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8646 : Mart 04, 2010, 09:19:48 pm »

slmmmburcucugum bugün doktorum programinda cocuk üzerine konustular ve senin sorun vardiya hani bade yi hastaneye gelsin mi diye... anneyi öyle görmemesi daha iyiymis cocuk icin...nerdesiniz hanimlarr ...

Nil Tuncali
Administrator
Uzman Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8647 : Mart 05, 2010, 10:04:00 am »

Merhabalar ben buradayim Ise basladim.Pc basinda gecirdigim zamani su aralar rapor ve gözlem yazmakla geciriyorum.Ilk baslangic biraz yogun .Ise baslayinca günlük hayatimizda hic bir degisiklik olmad ...

Hedos
Bilge Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8648 : Mart 05, 2010, 10:38:23 pm »

iyi gecelerrrrrrrrrrrrrr...evet ablacigim iki yavrumu bi arada görmek bambaskaaa.... allahim ayirmasin...bzim burdada öglen hava harikaydi günesli mi güneesli ama simdi her yer karrrr ...

adamet
Deneyimli Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8649 : Mart 06, 2010, 12:33:07 pm »

Eveet yaaaa... her yer kar... gece o kadar kar yagmis ki , her yer yine bembeyaz... napalim bahari biraz daha beklemek zorundayiz ama kisin sonu ne de olsa bahardir. Hedos, cok güzel bir  foto ge ...
adamet
Deneyimli Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8650 : Mart 13, 2010, 01:35:09 pm »

Selaaammm arkadaslar nerelerdesiniz??? Yine bir hafta sonu geldi ve yine buralar karli. Artik kar kelimesini bile sevmez olduk biz Almancilar. Son onbes yirmi yildir bu kadar kar görülmemis Almanya´da ...
Hedos
Bilge Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8651 : Mart 14, 2010, 09:18:39 pm »

iyi gecelerrrr..ablammmmm burda cok sükür kar yok ama felaket rüzgarli hava ama insallah carsambadan sonra dereceler cikacak gibi insallah...nerde herkezzzzz buralar bos kalmasin benim ilk üye oldugum ...

Nil Tuncali
Administrator
Uzman Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8652 : Mart 14, 2010, 09:29:02 pm »

Merhabalarmalesef artik buraya artik zaman bulamiyorum:( Tunay ve Timur´un geniz eti ameliyati olmasi gerekiyor.Cocuk doktorumuz hemen ameliyat taraftari kulak burun bogazicimiza yolladi bakalim ...

bobo
Genç Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

07.09.2006

« Yanıtla #8653 : Mart 15, 2010, 10:44:54 am »

mrehabalar..bende az girebilenlerdenim artık..merak etmeyin iyiyim...bu cts ameliyatımız var...küçük kızımız geliyor..pek nisana kalmayacak bu durumda..38. haftada alınmış olacak..bade sanırım rota ol ...

nilü
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8654 : Mart 16, 2010, 02:42:53 pm »

canım arkadaşım benim.demek ikizler ameliyat olacak.hem de sünnet.hadi bakalım hayırlısı.benim oğlum 15 aylıktı sünnet olduğunda.ama işin zor.anneanne yardımcı olur sana.zaten onlarda olmasa ne yapard ...
Sayfa: 1 ... 575 576 [577] 578 579 ... 591
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

supported bynilsoftware

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.10 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!