Cocuk Sevgisi - Forum
Mart 16, 2010, 09:10:09 am *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

Ana Sayfa   FORUM   Yardım Giriş Yap Kayıt  

Sayfa: 1 ... 581 582 [583] 584 585
  Yazdır  
Gönderen Konu: kestane kebap yemesi sevap  (Okunma Sayısı 157112 defa)
elçingülşen
Genç Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8730 : Ocak 25, 2010, 09:52:44 am »

Günaydın arkadaşlar...Geçmiş olsun dilekleriniz için Hediye,Adalet ve Nilciğim teşekkürler...Tam düzeldim.Artık gayet iyiyim...Herkese güzel bir hafta diliyorum... ...
>>> YAZININ TAMAMINI OKUYABILMEK IÇIN LÜTFEN ÜYE GIRISI YAPINIZ YA DA YENI ÜYE OLUNUZ!<<<

bobo
Genç Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

07.09.2006

« Yanıtla #8731 : Ocak 28, 2010, 09:11:51 pm »

selamlar..umarım herkes iyidir...hastalara şifa, ev taşıyanlara güç kuvvet diliyorum.... ...
>>> YAZININ TAMAMINI OKUYABILMEK IÇIN LÜTFEN ÜYE GIRISI YAPINIZ YA DA YENI ÜYE OLUNUZ!<<<

elçingülşen
Genç Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8732 : Ocak 29, 2010, 09:02:15 am »

Günaydın.hayırlı cumalar arkadaşlar...Buralarda kimsecikler yok.çok boşlamışsınız arkadaşlar...Nerelerdesiniz... ...

Nil Tuncali
Administrator
Uzman Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8733 : Ocak 29, 2010, 11:35:31 pm »

Merhabalar, evet sonunda tasindik.Daha yapacak cok is var ama olsun yen evimizdeyiz artik.Eski evi de tamir etmemiz lazim ama daha 2 ay o evde bize ait o nedenle yavas yavas yapariz.Yeni evimiz b ...

yurdanur yudum
Genç Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

TANRIYI GÜLDÜRMEK İSTİYORSAN PLANLARINDAN BAHSET

« Yanıtla #8734 : Ocak 30, 2010, 05:07:50 pm »

HERKESE IYI HAFTA FIRSAT BULDUKCA SOLUGU BURDA ALIYORUM UMARIM HEPINIZ IYISINIZDIR NILCIM YENI EVIN HAYIRLI UGURLU OLSUN BIZDE NIYET ETTIK TASINALIM DIYE AMA ISTEDIGIMIZ EV TUTULMUS BIZ GIDENE HADAR C ...

BİLGİ TOPLUMU OLDUKTA DUYGU TOPLUMU OLMAYA MB LARIMIZMI YETMIYOR?
Hedos
Bilge Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8735 : Ocak 30, 2010, 05:20:09 pm »

slmmmmmmmmmmmmmmmmmablacigim gözün aydinnnnnnnnnn cici evine tasinmisinnnnnnnnbiz cok sükür iyiyizzzzzzzzzzzzzzzz ...

bobo
Genç Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

07.09.2006

« Yanıtla #8736 : Şubat 02, 2010, 07:47:41 am »

günaydınlar...Nil hadi geçmiş olsun, tantanalı kısım atlatıldı şimdi ince işler kalmıştır herhalde..e onlarda yavaş yavaş...bende yeni  eve taşınırken, eski evin temizliğine, onarımına daha çok ö ...

bobo
Genç Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

07.09.2006

« Yanıtla #8737 : Şubat 02, 2010, 07:51:18 am »

nil sana kar demiyorum ama şu linki yollamadan da duramıyorum.. ayrıca adminbeydende böyle girişimler bekliyoruz...bir sonraki soğuk hava dalgası neden Nil diye anılmasın..??kıhh kıhhhh

Hedos
Bilge Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8738 : Şubat 02, 2010, 01:42:12 pm »

herkeze merhabalarrrrrrrrrcanim damlamla dilosun arasi cok sükür iyi sadece misafirim geldigi zaman yada dilkosun üstüne biri fazla düsütügü zaman damla ilgi cekmek icin tuhaflasiyor agressivlisiyor v ...

adamet
Deneyimli Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mutluluk veren mutluluk alir

« Yanıtla #8739 : Şubat 03, 2010, 06:15:56 pm »

Herkese selaaaammm.... umarim herkes iyidir... Nilcim, tasinmissiniz, cok sevindim, hadi güle güle oturun. Sen öyle anlatinca benim de biraz canim cekti ama üc yil önce tasindik artik tasinma yok insa ...
elçingülşen
Genç Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8740 : Şubat 05, 2010, 07:27:36 am »

Merhaba hanımlar,Nilciğim yeni evin hayırlı olsun.Güle güle oturursunuz inşallah.Taşınmanın zorluğunu bilirim.6 yıl oldu biz taşınalı.En güzeli dipköşe temizleniyor.Yorgunluktan so ...

Hedos
Bilge Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8741 : Şubat 05, 2010, 11:03:45 am »

slmmmmmmmmmben geldimmmmmadalet ablam pamuk ablammmm ben girerim senin rüyalarinaaaaa:)gülsencigim ugruyorum canisi bakiyorum arada ama bazen birsey olmayinca bende yazmiyorum  söyle herkez insal ...

Nil Tuncali
Administrator
Uzman Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8742 : Şubat 06, 2010, 10:50:35 pm »

Burcu´cum verdigin linke baktim ve hemen Adminbabaya ilettim ama ben bir sogu hava dalgasina degil verilecekse ismimin "yakici sicaklara" verilemsini istiyorum Hele Almnaya´da oldukca havam ...

bobo
Genç Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

07.09.2006

« Yanıtla #8743 : Şubat 08, 2010, 01:11:59 pm »

selamlar, saygılar efem...umarım herkes iyidir, sağlılklıdır..bizlerde iyiyiz şükür...isim koyma işi çok zor..ya da biz beceremiyoruz..yok ben vazgeçirdim beyimi! zaten o isimden...hayır ilginç bir şe ...

fbr05
Deneyimli Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8744 : Şubat 08, 2010, 04:56:45 pm »

herkese merhaba, yine yoğunluktan sonra ancak gelebildim. hastalıklar çok olmuş sanırım. herkese şifalar diliyorum, geçmiş olsun diyorum. nil abla tam okuyamadım ama yeni eve mi taşındınız? hayırlı ol ...
Sayfa: 1 ... 581 582 [583] 584 585
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

supported bynilsoftware

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.10 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!