Cocuk Sevgisi - Forum
Eylül 04, 2010, 03:44:10 pm *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

Ana Sayfa   FORUM   Yardım Giriş Yap Kayıt  

Sayfa: 1 ... 574 575 [576] 577 578 ... 591
  Yazdır  
Gönderen Konu: kestane kebap yemesi sevap  (Okunma Sayısı 165443 defa)
bobo
Genç Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

07.09.2006

« Yanıtla #8625 : Şubat 02, 2010, 07:51:18 am »

nil sana kar demiyorum ama şu linki yollamadan da duramıyorum.. ayrıca adminbeydende böyle girişimler bekliyoruz...bir sonraki soğuk hava dalgası neden Nil diye anılmasın..??kıhh kıhhhh

Hedos
Bilge Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8626 : Şubat 02, 2010, 01:42:12 pm »

herkeze merhabalarrrrrrrrrcanim damlamla dilosun arasi cok sükür iyi sadece misafirim geldigi zaman yada dilkosun üstüne biri fazla düsütügü zaman damla ilgi cekmek icin tuhaflasiyor agressivlisiyor v ...
>>> YAZININ TAMAMINI OKUYABILMEK IÇIN LÜTFEN ÜYE GIRISI YAPINIZ YA DA YENI ÜYE OLUNUZ!<<<

adamet
Deneyimli Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mutluluk veren mutluluk alir

« Yanıtla #8627 : Şubat 03, 2010, 06:15:56 pm »

Herkese selaaaammm.... umarim herkes iyidir... Nilcim, tasinmissiniz, cok sevindim, hadi güle güle oturun. Sen öyle anlatinca benim de biraz canim cekti ama üc yil önce tasindik artik tasinma yok insa ...
>>> YAZININ TAMAMINI OKUYABILMEK IÇIN LÜTFEN ÜYE GIRISI YAPINIZ YA DA YENI ÜYE OLUNUZ!<<<
elçingülşen
Genç Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8628 : Şubat 05, 2010, 07:27:36 am »

Merhaba hanımlar,Nilciğim yeni evin hayırlı olsun.Güle güle oturursunuz inşallah.Taşınmanın zorluğunu bilirim.6 yıl oldu biz taşınalı.En güzeli dipköşe temizleniyor.Yorgunluktan so ...
Hedos
Bilge Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8629 : Şubat 05, 2010, 11:03:45 am »

slmmmmmmmmmben geldimmmmmadalet ablam pamuk ablammmm ben girerim senin rüyalarinaaaaa:)gülsencigim ugruyorum canisi bakiyorum arada ama bazen birsey olmayinca bende yazmiyorum  söyle herkez insal ...

Nil Tuncali
Administrator
Uzman Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8630 : Şubat 06, 2010, 10:50:35 pm »

Burcu´cum verdigin linke baktim ve hemen Adminbabaya ilettim ama ben bir sogu hava dalgasina degil verilecekse ismimin "yakici sicaklara" verilemsini istiyorum Hele Almnaya´da oldukca havam ...

bobo
Genç Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

07.09.2006

« Yanıtla #8631 : Şubat 08, 2010, 01:11:59 pm »

selamlar, saygılar efem...umarım herkes iyidir, sağlılklıdır..bizlerde iyiyiz şükür...isim koyma işi çok zor..ya da biz beceremiyoruz..yok ben vazgeçirdim beyimi! zaten o isimden...hayır ilginç bir şe ...

fbr05
Deneyimli Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8632 : Şubat 08, 2010, 04:56:45 pm »

herkese merhaba, yine yoğunluktan sonra ancak gelebildim. hastalıklar çok olmuş sanırım. herkese şifalar diliyorum, geçmiş olsun diyorum. nil abla tam okuyamadım ama yeni eve mi taşındınız? hayırlı ol ...
Nil Tuncali
Administrator
Uzman Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8633 : Şubat 10, 2010, 10:57:37 pm »

Burcu biliyorum o isim secme konusunda ilk cocuklarin tercihlerinin nasil kararli olabildigini. uana cok istemisti kardeslerinden birisine Tarkan demeyi:) Takan hadi yine okey denebilecek bir isimd e ...

civcivim
Uzman Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

2 kız annesi mutlu bennnnnn :)

« Yanıtla #8634 : Şubat 12, 2010, 09:18:02 am »

Merhaba...Nil taşınmışsınız, yeni evinizde kuzucuklarla neşeli, mutlu günler dilerim.Burcu kolay gelsin, isim konusu zordur evet. Biz zorlanmadık hiç çünkü kızların ikisinin de isimleri doğmadan çok ç ...

bobo
Genç Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

07.09.2006

« Yanıtla #8635 : Şubat 12, 2010, 11:22:52 am »

oovv bu ilkokul koşturmacasını okuyunca gözüm korktu doğrusu...niye bu kadar ödev verilir ki..gerçekten gerekliliğine inanmıyorum...yazık..kaçmak mümkün değil ama..başka bir sistemde okutmak mümkün ol ...

Nil Tuncali
Administrator
Uzman Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8636 : Şubat 15, 2010, 02:07:15 pm »

Burcu sen ortada kardesiyle ilgili bir durum olmadiigni düsünüyorsun evet ortada kardes yok ama karninda var, sende degisiklikler var, evde degisiklikler var konular degisiyor, sen yorgunsun  kis ...

banu75
Genç Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

NEVRA 23/09/2006

« Yanıtla #8637 : Şubat 16, 2010, 01:57:32 am »

Ben hayatımda taşınmadım. Üç çocuk ve Almanyada taşınma epey bir yorucu olurmuş gibi geldi. İnşallah sizinki kolay geçmiştir Nil. Adalet migreninin kontrol altında olmasına çok sevindim. Nilüfer biris ...
bobo
Genç Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

07.09.2006

« Yanıtla #8638 : Şubat 17, 2010, 11:15:15 am »

dün yazmıştım bi dolu şey silindi, tekrar başarabilir miyim acaba?evet kesinlikle haklısınız...ben 3 yaşındaki bir küçük insanın bu kardeş gelicek durumunu bu kadarda kafasında taşıyabileceğini düşünm ...

bobo
Genç Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

07.09.2006

« Yanıtla #8639 : Şubat 19, 2010, 12:28:04 pm »

merhabalar...bir şey daha sorucam, acaba büyük çocuğun annesini ve yeni doğmuş olan kardeşini hastanede görmesi pek de iyi bişey diil mi acaba? hani ortam farklı, annesi ve bir bebek yalnız, başbaşa.. ...

Sayfa: 1 ... 574 575 [576] 577 578 ... 591
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

supported bynilsoftware

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.10 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!